Цветята са моята страст


Вили Тегова

Флорист

Моята мисия е да продължа да развивам таланта си да пресъздавам красотата на природата в композиция от цветя!

Благодаря на семейството ми, че ми повярва и ме подкрепя всеки ден!
Благодаря на Рима Мирска - основател на школата по икебана в България!
Благодаря на Екатерина Димитрова - собственик на фирма "Еванс" гр. Петрич !
Благодаря на Рени Атанасова - фирма "Алфа Нет" !
Благодаря на учителите ми: Илина Виденова и Емилия Лозанова - бутик за цветя "Жарден" !
Благодаря на приятелите ми!
Благодаря на Малина Стратева - учител флорист!
Благодаря на родителите ми!

За мен

Казвам се Вили Тегова и цветята са мое хоби и страст откакто се помня. През 2010 година реших да превърна хобито си в бизнес.

Спечеленото първо място в конкурс за млади флористи в гр. Варна ми даде голям тласък, започнах да търся начини да развивам и усъвършенствам дарбата си.
Създавах флорални декорации за офисите на бизнес клиенти в град Сандански, получавах положителна обратна връзка, което много ме насърчаваше да продължавам да се уча и усъвършенствам. Търсех връзка с професионалисти в моята област, посещавах курсове на известни флористи.
Постепенно спечелих доверието на различни корпоративни клиенти в района на гр. Сандански и в съседни градове. Радвам се, че с цветята успявам да изразя и подсиля чувствата на благодарност, признателност, любов и клиентите го усещат и оценяват!
и още нещо..

Какво за мен е флоралният дизайн?

По призвание съм флорис, по душа съм творец и ценител на красотата във всичките и форми. Вярвям, че цветята могат значително да променят пространството във офиса, дома. Те създават радост, спокойствие и топлина на всички. С удоволствие споделям част от партньорите си до момента: Парк хотел "Пирин" , Хотел "Свети Никола", Хотел "Медите", Хотел "Ел Греко", Ротати събития, Сдружение на хотелиерите, счетоводна къща "Алфа Нет", фирма Евънс гр. Петрич, Община Сандански, Археологически музей - Сандански.