Уникален цветен букет, аранжиран от санданчанката Вили Тегова украси студиото на Радио Благоевград

Вили от Сандански с първа награда на Националния конкурс за млади флористи на тема „Пъстър Великден“
22.10.2018
Интересни факти за цветята
22.10.2018

Вили Тегова гостува  в предаването на Радио Благоевград „Ефир за приятели“ с водещ Росинка Проданова. Тя дойде специално в студиото от град Сандански, за да сподели  със слушателите своята любов към цветята, знанията и уменията, които вече е натрупала по своя път на декоратор на цветя.

Вили, всъщност е  Величка, по професия – медицинска сестра и по няколко месеца в годината работи в клиника в Швейцария. Останалото време е в град Сандански, посветена на семейството и … цветята. Вили е  страстен ентусиаст, работлива и неуморима, независимо, че вече има признанието на своите колеги от Асоциацията на флористите в България. Нещо повече – преди две години спечели първата награда в петия национален конкурса за млади флористи, но продължава да експериментира, да  трупа нови знания и умения, да се  потапя все по-надълбоко в прекрасния свят на цветята.

Аз съм един щастлив човек“ – смело казва  Вили и добавя: „щастлива с верни приятели,които винаги са ми вярвали, Ето защо, никога не ме е напускала надеждата, че доброто и красотата ще спасят света. С тая мисия живея и нямам време за губене – сбъдвам мечтите си!“. Нейните положителна енергия и ведър поглед към живота провокираха слушателите да се включат в разговора с поздрави и  споделени вълнения.

А на Радио Благоевград, Вили подари уникална цветна композиция и студиото стана по-красиво и  уютно.

Благодарим, Вили! Бъди здрава, все така лъчезарна, вдъхновена и  щастлива!

Източник: http://bnr.bg/